* Regnbågens Bro *

 

Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord...

Just på vår sida om himlen finns en alldeles särskild plats, Regnbågens bro.

Då ett djur, som stått någon av oss särskilt nära i livet, till sist dör, börjar det sin vandring till Regnbågens Bro.

Därbortom, väntar grönskande ängar och böljande kullar på våra älskade vänner, där de kan springa och leka tillsammans. Där finns gott om mat, vatten och solsken som håller våra vänner värma och nöjda.

Alla de djur som varit sjuka eller gamla, återfår sin hälsa ock styrka. De som varit skadade eller lemlästade, görs hela och starka igen, just sådana vi minns dem i våra drömmar om dagar i en tid som gått.

Våra djur är lyckliga och nöjda men, ändå fattas något, alla känner de saknaden efter någon särskitt utvald, någon de lämnat efter sig. De springer alla omkring ock leker tills den dag kommer då en av dem hastigt stannar upp mitt i leken, för att skåda bort i fjärran... Hans blick är spänd och uppmärksam, iver och otålighet får hans kropp att skälva. Plötsligt störtar han iväg från gruppen, flyger över det gröna gräset så fort, hans ben bär honom, allt snabbare och smabbare.

DU har blivit upptäckt och när du och din älskade vän möts, kastar ni er om varandra i outsäglig lycka, för att aldrig mer skiljas åt. Överlycklig slickar han dig over hela ditt ansikte medan din varma hand åter smeker hans älskade huvud och ännu en gång ser du in i dessa trogna ögon, som så länge saknats i ditt liv, men alltid funnits i ditt hjärta.

Tillsammans vandrar ni sedan over Regnbågens Bro...för att aldrig mer skiljas åt.

                                        

                                           

    Älskad och Saknad         

R.I.P My little Angel,

SGH Diamanten Tiffany

 2008-03-18   -   2015-07-17.   

 

 

 

SGH Opalen Harlekein / Harry

         2009-08-14   -   2015-01-23

 

 

 

Älskade lilla Harry!

 

Så tidigt du har fått lämna oss... Vår fina pojke.

Fem fina år fick vi tillsammans. Saknaden är så stor!

Hoppas du har det bra.

Vi ses sen igen!

 

 

 

 

 Älskad och Saknad

Älskade lilla Mimmi

Min egen lilla ögonsten, min lilla pussgurka.

Jag har fått släppa iväg dig nu till regnbågens land med stor sorg i mitt hjärta.

Vi fick tolv fina år med dig.

Du var ju en egen liten personlighet, en egen liten tjej som gjorde vad du själv ville., från första dagen du kom till oss och till den sista. Ville du inte vara med på något sa du bestämt ifrån.

Jag kommer ihåg en episod av ditt bestämande sätt, det var när vi skulle åka till sommarstugan och jag sa till alla hundar "Ja nu ska vi åka till sommarstugan och leka" Alla andra hundar var med på det utom du. Du satt i bilen och suckade, hostade och flämtade.

 

När vi kom dit hostade du ännu värre. Du vägrade gå, lade dig ned på backen och bara hostade och flämtade, du höll på att bara dööööö- UUUURTRÅKIGT. Så vi fick åka hem allihopa igen, och vem blev glad då?Jo du lilla Mimmi, du sprang som en galning när vi kom hem.

Du var speciell.
Vi saknar dig.

Hoppas att du har det bra nu.
Vi ses sen igen.

 

 

 

 

 

Lille Edward har lämnat oss,nu får du springa med  o leka med  Smulan ,Tussie,Tuffsan,Sandy ,Tintinn o alla hundar i himmlen, du lämmde ett stort tomrum efter dig,  du lille kämpare.Vi hoppas att du har det bra.Din extra mamma Lisa saknar dig. Ha det bra pojken min.